Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimecres, 6 de juny del 2007

Municipis calents, confidencials interessants

Les eleccions municipals han deixat localitats amb majories de govern molt clares, però altres amb una fragmentació de vots i regidors que complica molt la formació d'un govern sòlid. Són pobles on hi ha força activitat de construcció d'habitatges i per tant molts interessos urbanístics, majoritariament a la costa o molt a prop d'aquesta. Un cas és Altafulla, on la força més votada, l'Alternativa Baix Gaià, té 3 regidors d'11 possibles, el PSC en disposa de dos i sis forces polítiques diferents un cada una. Un caos? Des de fa uns dies ha sorgit un confidencial que vol informar i donar les claus del que passa a Altafulla.

A pocs quilòmetres hi ha Creixell. El PP ha estat la força més votada amb 4 regidors, però no tenen gens clara l'alcaldia. Un altre confidencial intenta posar-hi una mica e llum, però ara fa uns dies que no pengen res. A veure si s'animen. Torredembarra és un clàssic en fragmentació política i enteses de govern complicades i estranyes. També compta amb un confidencial molt consolidat.

Des del Saló dels Penjats animem a algú o alguns ciutadans ben informats dels Pallaresos que engeguin un bloc confidencial. Les coses també estan molt calentes en aquest municipi amb només 11 regidors i on els grups polítics que en tenen més només en disposen de dos. N'hi ha per sucar-hi pa.