Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dijous, 14 de juny del 2007

Un altre advocat presidirà l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona

Si no ho tenim mal entès, l'advocat Xavier Tarrés Aznarez (futur regidor de Serveis Interiors i Espai Públic i setè tinent d'alcalde) serà el nou president de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació de Tarragona. Substituirà a la fins ara presidenta, Maria Mercè Martorell, que curiosament també és llicenciada en Dret. L'empresa engloba Tarragona Ràdio i les publicacions Tarragona Municipal, Públics i Entitats.

Els Penjats també ens hem fixat en una altra regidoria que ens afecta, la de Participació, Comunicació i Societat del Coneixement. La titular d'aquest nou departament serà la periodista Begoña Floría (portaveu del grup municipal del PSC i cinquena tinent d'alcalde). Ella serà la responsable, entre altres coses, de fixar les línies comunicatives del nou govern i de potenciar les noves tecnologies per avançar en l'administració electrònica.

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Espero que no preguin exemple de la política comunicativa de Reus.

Senyals únics vol dir senyals mediatitzats.

Anònim ha dit...

Buf, la Bego, te cagas !!!!

Anònim ha dit...

Si nois, si la Bego en ha caigut a sabre com una llosa, no us hi vareu fixar el dia de la signatura del pacte, la Bego no es va poder estar de anar donant ordres als periodistes i a la gent, en comptes de fer de carrec electe feia de cap de protocol, una vergonya, veurem a partir d'ara quin llibertat tindrem, apa siau i que deu en ajudi.

Anònim ha dit...

És curios lo de la Bego, poques vegades he vist algú suscintant tant de consens... en negatiu.

Nois, em sembla que trobareu a faltar els anys del Nadal, quan voltàveu pels passadissos de l'ajuntament buscant temes, teniu el mobil dels regidors i de l'alcalde, i a més s'hi posaven.

Tarragona era una ciutat lliure. Ara veurem que serà.

Anònim ha dit...

Jo si que vaig veure el que diu l'anonim de les 10,08 i també vaig sentir a la Rosa Rossell que li deia que pares quieta que no era cap de protocol, anem llestos els periodistes i els que no ho som pero rodem per la casa

Anònim ha dit...

Doncs que us penseu. Els qui hem crescut, periodisticament, al seu costat, ja sabem com és la Bego. Ella i la Marga Mallol son dos elements que no cauen bé a ningú de la professió perquè sempre s'han pensat que ho saben tot i no saben res. Son periodistas de despatx i no treuen un tema propi ni que el tinguin davant. Però ja se sap que el més tonto fa rellotges de fusta i que el món el desgovernen aquells que haurien d'estar-se a casa. Tenim el que tenim i ara toca patir els propers quatre anys a nivell informatiu.