Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 1 de juny del 2007

Lluís Balart i el cous-cous


Junt amb el candidat de CiU Joan Aregio, Lluís Balart és el gran derrotat d'aquestes eleccions municipals de Tarragona. Però potser el drama de Balart és pitjor. Aregio podrà exercir de cap de l'oposició. Balart, ni això! El cap de llista ecosocialista no ha entrat al plenari i haurà de tastar la duresa de formar part d'un partit "extraparlamentari".


Expliquen que aquesta setmana Balart va anar a conegut bar de Tarragona a esmorzar. Es va demanar una coca-cola i una sípia amb patates. El cambrer, amb un humor força àcid, li va dir: "I si li poso cous-cous". A Balart no li va sentar massa bé la proposta d'aquest conegut plat típic del Marroc. I va marxar sense tastar la sípia. La broma no li va sentar gens bé. I és que la mesquita, pesa.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

pobre Balart!

Anònim ha dit...

Es miri com es miri va ser una patinada i no van tenir prou cintura per reconduir el tema.

Una dada: Torreforta és el lloc on IC-V han obtingut percentualment menys vots. És un barri que els n'hi hauria de donar més, però resulta que també és dels més "sensibles" amb l'immigració marroquina ...

Anònim ha dit...

Diuen que en Balart ha creat una plataforma promesquita, què en sabeu?

sdas ha dit...

La broma pot fer gràcia però alhora és un comentari molt desafortunat. Li està passant factura això de la mesquita al Lluís.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

jo hauria fet el mateix, per pocasolta (el cambrer)

Anònim ha dit...

AL-BaL.LART: el del kubotan

Un verd

Waipu Joan ha dit...

Ballart pot haver relliscat en aquest tema, d'acord...però, és un bon home, i en aquest món de la política s'ha de ser més agressiu.

Anònim ha dit...

Doncs en lloc d'emprenyar-se podia haver pensat que el seu missatge no havia arribat en la manera que ell volia. Jo entenc què volia dir (no marginar, igualar les oportunitats), però ho va dir d'una manera desastrosa. Era segur que el malinterpretarien, perquè era una provocació (boutade) en un tema sensible. Què esperava ?

Anònim ha dit...

L'anècdota de la sípia i el comentari del cambrer és falsa, no m'ha passat res semblant.
I em sembla que atribuir la derrota d'ICV-EUiA al comentari de la mesquita solament és reduccionista i alimenta una mena d'intolerància socialment acceptada molt perillosa per la convivència.
Per altra part, no tinc la menor intenció de promoure cap plataforma promesquita, ni pro temple budista ni cqap altre lloc de culte. El que si vull promoure és una plataforma per la tolerància, sóc ateu però
respectuós amb totes les manifestacions religioses.

The Great Smurf ha dit...

La respectuositat per les religions es una de les altres fal.lacies del 'bonisme' de pa sucat amb oli dels, en altra temps, comunistes i marxistes de cap de setmana reciclats en eco-badocs amb poltrona i cotxe oficial.

El respecte es entre ciutadans iguals i que segueixen les lleis, i un minim d'integritat i respecte pels drets humans. Les supersticions religioses, les que siguin, haurien de quedar fora dels ambits publics de l'estat, com ara l'administracio o l'educacio.

A mes, tot i que l'islam pot ser una religio com qualsevol d'altra en el paper, les actituds i practiques medievals de molts dels que la practiquen, sobretot certs estrats que l'utilitzen d'una manera politica, no te res de respectable. I qui aixi ho cregui, esta mes cec que el que no te ulls.

Per altra banda, per qui no ho recordi, Espanya es un pais aconfessional, i com a tal, no hauria de gastar ni un sol duro public en fomentar, patrocinar o pagar les misses de cap credo, sigui el que sigui, i menys, els que fomenten l'odi i la violencia. Aquestes practiques haurien de ser punibles.

Aneu jugant amb foc i prenent decisions equivocades, naives i completament desconnectades de la realitat, i en poc us trobareu en uns problemes que ni en el pitjor dels malsons us haurieu pogut imaginar.

La sola idea d'utilitzar un equipament public, sigui el que sigui, per deixar que el primer chaman enramat que passi pel davant hi foti els seus numeros de magia, es simplement una bestiesa de l'alc,ada d'un minaret, i cap persona que pretengui administrar la cosa publica hauria de jugar amb un foc tant perillos d'una manera tant pueril.

Salut!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord al El Gran Barrufet, anem fent amb paternalismes estupids i d'aqui a pocs anys anirem totes amb vel .

Anònim ha dit...

Així, així ... gran Barrufet obliguem-los a ser lliures

Unknown ha dit...

Tolerància = Status quo

Cal anar més enllà i trencar aquesta mena de missatge bonista, com comenta l'amic gran barrufet des de l'exttrem orient.

En tot cas felicito en Balart per haver respost.