Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 26 de juny del 2007

La terna del cap de comunicació

El cap de comunicació del darrer govern, el sempre correcte Ignasi Vidal, ja fa un parell de setmanes que ja no hi és a l'Ajuntament de Tarragona. Qui ocuparà el seu lloc? Circula des de fa uns dies una terna, tres noms per ocupar un càrrec ben pagat i que faria gràcia ocupar a molts professionals del periodisme. Aquests tres noms són els següents. Els direm en ordre alfabètic per evitar suspicàcies: Carles Abelló, actual director de continguts dels mitjans del Grup 100% a Tarragona; Enric Pujol, periodista de Ràdio Nacional d'Espanya i conegut pels seus llibres sobre el Nàstic -des d'aquí li desitgem que es recuperi ben ràpid dels seus problemes de salut-; i Gemma Torrents, cap d'informatius de la Cadena SER. Per qui aposteu?

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Uf, espero que no ens hi posin el primer de la llista!

Anònim ha dit...

ni l'última!!

Anònim ha dit...

L'Abelló s'ho ha treballat durant els últims temps... Al final tindrà el seu premi.

Anònim ha dit...

Li pagaran la feina col·locant-lo a algun lloc? o el deixaran allí perquè la continui fent... Quan dic feina, és un dir, em refereixo a la tasca d'assegurar-se que el PSC surt prou i bé.

Anònim ha dit...

Si el van posar de director no va ser pas per la seva qualitat professional...

Anònim ha dit...

doncs jo diria que l'abelló, per lo menys els comopanys del grup 100 tindran una alegria sio li treuen de la seva vista aquest personatge amb gran criteri periodistic!!!!

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom, un cop passada la sorpresa inicial pel que he llegit permeteu-me una reflexió. Posar noms i cognoms a un rumor és, al meu modest entendre, una mica perillós i té conseqüències per a la persona que es cita i més quan aquesta està en actiu. Algú s'ho ha plantejat? Dubto entre apel.lar a la responsabilitat de tots plegats, a la professionalitat o al sentit comú. Mireu, em sap molt de greu i em fa trist tot plegat perquè un cop llegida la defensa que es fa aquí d'uns companys periodistes al post anterior no es tingui la mateixa consideració per d'altres. Més enllà de les opinions personals que pugui despertar la meva persona -cadascú és ben lliure de pensar el que vulgui- resulta que la cosa hauria estat ben senzilla i tots ho fem a diari força cops: preguntar. Escriure des de l'anonimat resulta massa senzill i al meu entendre dóna massa cobertura a qui s'atreveix des de darrera la barrera a donar noms. Sobre aquesta qüestió poc més em resta a dir, ja sabeu on trobar-me i espero que malgrat tot força temps.
Salut i perdoneu que us hagi fet perdre uns minuts amb aquestes consideracions.

gemma torrents

Anònim ha dit...

Codi Deontològic
Difondre únicament informacions fonamentades, evitant en tot cas afirmacions o dades imprecises i sense base suficient que puguin lesionar o menysprear la dignitat de les persones i provocar dany o descrèdit injustificat a institucions i entitats públiques i privades, així com la utilització d'expressions o qualificatius injuriosos.

Anònim ha dit...

Voldria fer tres consideracions:

1- Estic d'acord amb la Gemma Torrents.
2- Posats a proposar, em proposo a mi mateix pel càrrec i que cadascú faci el mateix. Que convoquin un concurs públic i triin la persona més indicada però que no posin a ningú proper al partit ni a l'Alcalde perquè quan hi ha tanta amistat es perd la professionalitat.
3- Proposo també al Pitu Tarrasa perquè crec que la política ha estat molt injusta amb ell. L'Alcalde Nadal se'l va ventilar perquè feia por (mama por) i l'actual Alcalde sempre li ha dit que tot en aquesta vida té la seva recompensa. Doncs ara, Pep Felix, pensa en les teves paraules (de bon rotllo sempre).
I per acabar:
Passi el que passi que no posin al Carles Abelló perquè deu tenir la llengua plena de nafres de les nombroses llepades que ha fet a la rosa del PSC aquests darrers quatre anys. Va sortir del Diari com va sortir i si parleu amb els seus excompanys, sabreu perquè ho dic. El van colocar de comissari polític al grup 100 i ha complert la seva funció a la perfecció tot i que ho ha fet a un preu massa car i cal que els tarragonins ho sapiguen. Moltes informacions importants no s'han cobert perquè ha primat anar a les rodes de premsa del PSC encara que fossin per dir que el cap de llista es tirava un pet de cantó fent el pi a Sant Pere i Sant Pau. Les trucades a la redacció del diari Més per dir que qualsevol informació referent al PSC era portada han estat diaries durant quatre anys i ho podeu preguntar als companys que encara hi treballen. Les entrevistes del programa "El Centre" han acabat sent l'espai electoral del PSC setmana si setmana també a excepció del dimarts que li tocava a l'Alcalde. I així podria estar explicant casos de manipulació partidista del comissari Abelló fins demà al matí. No cal dir que no es parla amb cap treballador del grup 100 i que els que li parlen i, en alguns casos, li somriuen, ho fan del tot forçats. Per tant, que no el posin enlloc o més ben dit, que el posin de "patitas en la calle". Apa siau.

Anònim ha dit...

Cap dels tres està capacitat per fer aquesta feina, que no és trucar per telèfon als periodistes i amenaçar-los, o repartir dossiers a les rodes de premsa. Cap dels tres te experiència en comunicacio institucional ni corporativa, ni té estudis al respecte. L'ajuntament de Tarragona és prou important per posar-hi algú qualificat.

Gemma, no et posis així dona... Això és la salsa del periodisme! A més, si finalment agafes el càrrec ens farem un fart de riure...

Anònim ha dit...

La Torrents sempre donant la nota. Si no fa l'article de lo politicament correcte reventa. Au va..!

Anònim ha dit...

Definitivament, els comentaris anònims de periodistes contra altres periodistes són de fàstic. Companys, aquest Saló dels Penjats acabarà malament, i si no al temps. El Col·legi de Periodistes aviat estarà condemnat a intervenir, perquè hi ha actituds anònimes del tot impresentables. I quan ningú es fa responsable d'un comentari, els promotors del mitjà han d'assumir la responsabilitat. O sigui que Ivet i companyia, jo de vosaltres començaria a preocupar-me...

Anònim ha dit...

Això últim sona a amenaça... I, a més, critica l'anonimat i fa servir la mateixa fórmula per amenaçar. Molt coherent.

Anònim ha dit...

El Col·legi de Periodistes és molt valent per donar la petxina tancada al nadal (quins ous!!!! quantes n'han donat a l'Arnavat? Per fer això sí que calen ous!!!! o a la Bego...). Però per moure el culet en temes laborals.

No veig per qué el CpC (Ciutadans pel Canvi? No! Col·legi de Periodistes) hauria d'intervenir en aquest bloc. Aquí hi ve qui vol. Quina mania amb reprimir que tenen els progres!!!

Unknown ha dit...

La gràcia dels blogs és la seva horitzontalitat, l'informalisme i el rollo espontani.

Penso El Saló dels Penjats s'ha convertit en un blog de referència a Tarragona i per algun comentari pujat de to no es pot jutjar tot el projecte.

En tot cas: per molts posts ;-)

Unknown ha dit...

Un comentarista taurí de cap de premsa? Meeeeeeeeeeeu!

Anònim ha dit...

Torrents, no t'enganyis, estàs ENCANTADA de sortir al Saló dels Penjats i més en una terna de candidats com aquesta,... Això si, no sé qui seria pitjor en el càrrec tu o l'Abelló,... Pepeta

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Escolta Ramírez, estàs insinuant que una dona embarrassada no pot ser cap de comunicació de l'ajuntament tarragoní? Pepa

Anònim ha dit...

Jo, sincerament, posaria a la Núria Bea. Per cert, trobo que hi ha alguns comentaris que estan completament fora de lloc. Primer de tot s'ha de tenir educació. Octavi

Anònim ha dit...

Jo diria que l'Arnavat ja en té una de petxina tancada...

Anònim ha dit...

Jo, de tots vosaltres, m'ho faria mirar. Llegint, mirant i escoltant els vostres mitjans, però sobretot llegint-vos en aquest blog, me'n adono de com n'esteu de lluny de la realitat. Sou com adolescents jugant a ser nens grans al diari de l'institut! I us creieu que sou el quart poder, o alguna cosa així!
Navegueu molt, però mooolt! I no només per falta de professionalitat o d'educació, sinó per immadurs.

Anònim ha dit...

Octavi, no li vulguis tant mal a la Núria Bea. Deixa-la estar, que no crec que vulgui lios.

L'últim anònim és l'Abelló, algú s'hi juga algo? Aiiii Carlos, Carlos, que lluny queden els dies qe amb el teu germa el del port jugàveu als espies amb el Seced del Carrero Blanco, i jugàveu als conspiradors amb el Folchi i altres màrtirs de la UCD i del CDS!!! Tota la vida llepant, se't quedarà la llengua seca!!!! Que disfrutis a l'ajuntament, t'ho has ben guanyat fent de felpudo de tots plegats!

Anònim ha dit...

Vols dir que és l'Abelló? Només veig dues faltes d'ortografia en tot el post!!!

I si ho és, que s'ho faci mirar, d'immaduresa i falta d'educació en va fart! I a la seva edat! Qui voldria un cap de comunicació tan malcarat i tan poc comunicatiu???

Anònim ha dit...

Ara ,crec que el Claudi Arnavat seria millor que el deixesim tranquil.

Anònim ha dit...

El darrer comentari té tota la raó.

Anònim ha dit...

Els dos darrers comentaris son del Claudi Arnavat

Anònim ha dit...

L'últim puc assegurar que no. Tinc clar que no em dic Claudi.

Anònim ha dit...

He dit que deixesim tranquil al Claudi Arnavat i no sóc ell. Estic segur que a ell tant li fan aquests comentaris, porta molts anys escoltant-los i no és molestaria en contestar-los. Qui diu això no el coneix el més mínim. Però ho he dit per respecte a la seva situació.

Anònim ha dit...

A l'anònim del Codi Deontològic, dir-li que el rumor existeix, per tant els tres noms són un rumor però és veritat que són un rumor que corre. La informació diu que corre aquest rumor i és veritat, corre. Està constrastat perquè a mi m'ha arribat per vies diferents.