Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 3 de juny del 2007

Els amics i enemics de la CORI

La Coordinadora Reusenca Independent (CORI) desperta odis i simpaties. Per una banda, el partit que sembla que veu amb més bons ulls l'entrada del juantxisme a l'Ajuntament de Reus és CiU. Ens expliquem. L'exsenador i exdiputat convergent Jordi Escoda els ha cedit el local (del carrer de'n Vilar) des d'on Ariel Santamaria i la seva banda han preparat la campanya. I la mateixa nit de les eleccions van deixar que el Pirata el del Gorro (número dos de la candidatura juantxi) pugés al balcó de la seu de CiU, per fer un streaptease i saludar els seus simpatitzants que celebraven la victòria a la plaça Mercadal (com demostra la imatge). Tant de bon rotllo, no serà per què ja els interessa?

Per l'altra banda, ERC és segurament la formació política més perjudicada pels resultats de la CORI. Però us volem explicar una curiositat. Resulta que el número 4 de la candidatura republicana, Toni Fullat, ara fa quatre anys va ser un dels impulsors de la iniciativa juantxi (juntament amb Jordi Martínez, un exmembre de la banda d'Ariel Santamaria). I és que plantar una llavor d'aquesta mena era més perillós del que semblava i ara ja ha crescut massa per aturar-ho.

De fet, si ERC no fa una reflexió molt profunda i es posa mans a l'obra, li podria anar pitjor d'aquí a quatre anys. La CUP ja està preparant una candidatura que li farà la competència.

6 comentaris:

Waipu Joan ha dit...

Tenen temps per anar fent els deures, però jo no m'adormiria

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el Joan. Poden fer bona feina però s'han d'espavilar i molt!

Unknown ha dit...

Els partits tradicionals han de començar a posar les barbes en remull...

Anònim ha dit...

Amics el problema d'ERC a Reus no es la Cori ni la Cup ni res que si assembli, el problema es diu Ampar Pont, aquesta Sra. ha aconseguit amb males arts fer fora de la llista a les persones mes valides que tenia ( Sr. Cortadellas que ara es Director General)per quedar-se ella de reina i siñora, i de que li ha servit? no es tan bona regidora com ella es creu i els reusenc ho sabem. Aixi li ha anat....pobreta.....

Anònim ha dit...

Suposo que es molt dificil a un partir deixar a un costat a qui no serveix si es un carrec electe oi?

Anònim ha dit...

Quan es presenti la CUP, desapareixerà la CORI, sense que la CUP entro... Ja se sap: divideix i venceràs.