Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 2 de juny del 2007

Pacte, pacte, pacte!

Tot fa preveure que el PSC i ERC no tindran excessives dificultats per arribar a un pacte que garanteixi la governabilitat de la ciutat en els propers anys. Ara bé, com serà el futur cartipàs municipal? Es crearan les noves carteres de seguretat i de la dona? Deixaran a Carles Castillo fer-se amb l'àrea d'urbanisme? Begoña Floría encapçalarà la nova regidoria de la societat de la informació? Al carrer Ramon i Cajal permetran que Rosa Rossell fusioni les àrees de cultura i patrimoni? Agustí Mallol serà recompensat amb alguna empresa municipal pel seu canvi de jaqueta? S'admeten apostes.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

I el cap de continguts del Més, serà recompensat?

Anònim ha dit...

Señoritos de convergencia i unió y PP: OS ESTAMOS ESPERANDO en Avenida de Andorra, Avenida Argentina, Calle Covadonga y Casas Baratas. Esperando que DEIS LA CARA. Queremos saber que os habeis propuesto hacer con NUESTRAS VIDAS.

Anònim ha dit...

L'únic que sembla clar de moment és que Pau Pérez serà el regidor d'Hisenda...

Cèsar Llamborda ha dit...

A nosaltres ens agradaria fitxar a en Mallol com a comentarist del Tarragona 2016.

Tindria la seva audiència, no?

Waipu Joan ha dit...

Si el Mallol torna....serà que ha estat pepfelixista des de petitet?

Anònim ha dit...

Si el Mallol torna serà el primer motiu per començar a desconfiar del Pep F.

Anònim ha dit...

I serà material de primera pel Saló dels Penjats :)

Anònim ha dit...

Tornara, no patiu, tindrem Mallol durant quatre anys per la gloria de tots els tarragonins, si Reus te al Santamaria, nosaltre tenim al Tino Mallol que tambe serveis per fer el ninot i divertir a l'audiencia. Sera l'error mes gran, el primer error del Sr. Ballesteros si dona un càrrec al Tino.

Anònim ha dit...

"Los mismos perros con distintos collares". Per acabar-ho d'arreglar només faltarà que a la Martorell li donin joc en algun ògan relacionat amb el patrimoni (gerent honorífica, representat al Consell del Patrimoni de la Humanitat, vocal a la Comissió de Ptrimoni ... ) Això és el canvi. Sí senyor.

Anònim ha dit...

AL menys la Martu no fa el ridicol com el Mallol, que m'han dit que plora fins hi tot als plenaris.
La Martu ha fet una bona feina per la ciutat, hi no es merexia el final de mandat que ha tingut, encara que sigui o hagi sigut del PP.
Crec que seria un bon membre de la Comissió de Patrimoni de l'Ajuntament, millor que d'altres que no s'ho mereixen, com ara el pendó del Tarrats que no sap on es la cantera del Medol, sinó mireu els indormes que hi ha a M. Ambient

Anònim ha dit...

L'Ajuntament no té cap Comissió de Patrimoni, si de cas és de la Generalitat. Martorell en sap molt de relacions públiques i té un do natural per saber estar i dir el que l'altre vol sentir. És llesta, però d'aquí a ser bona gestora o a fer feina en profunditat ... encara ho ha de demostrar. Patrimoni és una conselleria per lluir-se, ja que no ha de pendre decissions molt arriscades, ni posar multes, ni cobrar contribucions, ni donar permisos ... Patrimoni, com Cultura , és llençar floretes al públic.

Anònim ha dit...

Crec recordar que fa temps la Rosa Rossell d'ERC va presentar una moció o algu per l'estil ( ho vaig llegir al patufet ) on demanava la creació d'una comissió assessora de patrimoni, el que no recordo es si s'ha fet, deu ser aixó el que proposa l'anonim.
Discrepo de l'anonim, patrimoni no es una conselleria facil, s'ha d'expropiar cosa que no agrada a ningú i el manteniment dels m,onuments es carisssssssim.... amb tot es una conselleria agradable, el que no ting clar es si la Rossell ho faria millo a Patrimoni o a Cultura on si que fa falta una bona direcció politica i no de pa sucat amb oli con la que ha fet els darrers anys el Sr. Vallve, que la seva única preocupació era fer de Magi de les timbales , que per cert ho fa ben malament ( lo de les timbales). Sempre diu que si a tot i despres no fa res de res.... hola chatu, hola chata i apa a dormir a la palla.

Anònim ha dit...

L'AJ. no té Comissió de Patrimoni, tot i que, si mireu hemeroteques, podria tenir-la, però és més fàcil fotre les culpes a la Comissió de la Generalitat.