Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 19 de juny del 2007

El futur laboral de Josep Maria Bonet

Les redaccions dels diferents mitjans de comunicació tarragonins han rebut aquest dimarts un mail de Josep Maria Bonet en què anunciava que deixa d'ocupar-se dels temes de premsa de Josep Fèlix Ballesteros. Ara, per arribar a l'alcalde de Tarragona hem de contactar amb el gabinet de premsa o amb el flamant nou cap de gabinet de l'alcalde, Gustavo Cuadrado. Bonet ens explica que continuarà fent durant un temps no determinat tasques de comunicació exclusivament del PSC.

Quin és el futur laboral de Josep Maria Bonet, un dels homes que des de la cuina de la comunicació ha acompanyat Ballesteros cap a la gran victòria del 27-M? Segons ha pogut saber el Saló dels Penjats té molts números per ser el nou gerent de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació. Els canvis en l'estructura comunicativa de l'Ajuntament es comencen a notar, com és normal davant d'un relleu com el que estem visquent. Seguirem atents aquest procés.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada cop alucino més i fent la lectura ràpida i meditada del tema, seria la següent:
Fa anys que el PSC de Tarragona no té relleus perquè la era Nadalista els ha desbancat i desgastat a tots. Uns colocats com a delegats de la Generalitat i altres com a president del Port. Uns situats al Congrés i altres al Senat. Els menys vàlids, recolocadissims al Port com a cap de secció o de gerents o càrrecs de confiança a qualsevol administració o institució. I al final, qui queda?
Les joves glories que aviat seran molt velles. Una periodista més que mediocre com a regidora en cap dels serveis comunicatius, un integrant del PSC que mai haguès passat d'això com a cap del gabinet del mimosin Ballesteros i un cap de premsa frustrat en el seu paper, superat potser per la que ara és regidora simplement per un parell de raons, i colocat en un nou rol que, com la resta d'acompanyants en aquest viatge, faran que la nau s'enfonsi més ràpid. No entenc res de res. Tants anys d'ofici per veure aquesta disbauxa, cursa de cadires que acabaran corcades, que hem permet afirmar, abans de començar el mandat del mimosin Ballesteros, que tot serà un fracàs absolut. Quina pena de desgovern!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Òndia ombra ! Ni els cent dies de cortesia ? Com anem , com anem !!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo pregunto.... Quants gerents te la EMMCT, crec recordar que de mement en són tres i amb uns sous de collons de mico.
Els mantidran ara que entrara un nou gerent i aixi anant fent podem fer-ne la mitja dotzena...la caixa es forta i paga el poble. Per cert algú sap quant cobra el cesat Francesc Valls Calzada? Insigne escriptor del Camp de Tarragona que al igual de l'altre insigne escriptor Sr. Joan Caballe, també funcionari de la casa i que tots dos s'en aprofiten per publicar llibres a costelles de l'ereri municipal, seguiran aixi les coses?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

jo em pensava que el gremi dels arqueòlegs era el que s'emportava la palma pel que fa a ganivetades "traperas" per l'esquena i a travetes als suposats amics. Ja veig que els periodistes els supereu. "Vaya tropa" que deia aquell.

Anònim ha dit...

Menuda panda de indocumentados y envidiosillos. ¿Conoceis acaso a Bonet?
Josep Maria es una persona supertrabajadora y perfectamente valida como para ser gerente de la EMMC. ¿o es que acaso se os habia prometido a alguno de los que "valientemente" os ocultais con pseudónimos y anónimos?

Anònim ha dit...

Tan debó en Bonet es faci càrrec de la gerència de l'EMMCT. Qui no el conegui pot dir misa, però els que el coneixem de veritat sabem que és una persona intel.ligent, creativa i molt vàlida. Es nota que hi ha molts convergents al foro.

Anònim ha dit...

O molts socialistes,ningú està lliure de sectarismes

Anònim ha dit...

Sí home sí. Si fos tan vàlida estaria fent coses més lucratives i més agraïdes professionalment, i no esperant el càrrec polític.

Aquí el que hi ha és molta gent esperant que els caigui la moma. El Bonet no és un mal paio, però d'aquí a dir que és "super creatiu, i super preparat i tal" hi ha un món. Senzillament, serà l'eficaç corretga de trasmissió del polític de torn, i punt.

Una empresa municipal de mitjans hauria de tenir un gestor professional, no massa vinculat a ningú. Òbviament ha de ser algú que mereixi la confiança del govern, que per això governa, però també de la oposició perquè, com deia Ballesteros, "l'ajuntament som tots, uns i altres". O ja s'ha oblidat del cartellet de cartró amb el rètol "Ajuntament de Tarragona"?

Tenir la confiança d'uns i altres exclou òbviament el cap de premsa del PSC. éS totalment impresentable que un partit proposi com a gerent de l'EMMC el seu cap de premsa. La dona del Cèsar ha de ser honesta i a més semblar-ho. El Bonet pot ser bon tio, però està totalment inhabilitat per al càrrec per pura salut democràtica. Tarragona Ràdio és de l'Ajuntament, no del PSC.

Anònim ha dit...

Veus al Nadal mai se li va acudir posar de gerent dels mitjans municipals a la Lluisa Muñoz, la Lurdes Llorac o al Josep Garriga quan treballava per ell (sí, sí, el de El País, assot de convergents... va treballar pel Nadal...). A l'Aregio ni se li hauria passat pel cap posar a la Natalia Rodriguez, tot i que en aquest darrer cas ho hauria fet molt bé perquè la tia és llesta.

Però clar, encara hi han classes. Deu ser que alguns no veiem la maravella que ens governa, i que el progressista és col·locar un amiguete.

Unknown ha dit...

Doncs que li vagi bé...

Anònim ha dit...

La Natalia Rodríguez llesta...? Doncs hem quedo amb la mediocricitat del Bonet. I amb els ulls tancats!!!!!

Anònim ha dit...

Tothom és lliure d'opinar!!
Pr crec q molts dels comentaristes no coneixeu bé el Josep Maria Bonet. És una gran persona i se li ha de donar una oportunitat de fer-ho dp ja el criticareu si voleu.
I no crec q sigui una broma cruel per l'emissora. Com diu el Victor Tilla.
Gràcies El Saló dels Penjats per poguer opinar.

Anònim ha dit...

Pan i circo!, com deien a l'antiga Tarraco, mentres es parla i es dona el trist espectacle, a les altes esferes decideixen el que faran, i la plebe sempre fotent canya, i al final tots son iguals!, deixeu treballar, i sobretot, TREBALLEU!, menos samba i mais treballar!

Pep ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Em sembla que el llibre de Joan Cavallé és una gran aportació a la cultura tarragonina, i el del Valls també. Hauriem d'estar orgullosos de tenir escriptors d'aquesta talla. També caldria felicitar a l'ajuntament (sigui del color que sigui) i a les editorials per fer-ho possible.
Però, és clar, és molt més facil estar en un bloc posant parides i criticant a la gent que treballa.