Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 29 de juny del 2007

Telefons de feina socialistes: dos detalls

Els periodistes hem rebut aquest dijous els telefons "de feina" dels regidors socialistes d'aquest mandat. A llistat n'hi ha onze. Com que el PSC va obtenir tretze regidors, en manquen dos. Un és el de l'alcalde (era d'esperar) i l'altre el de Lola Herrera, la flamant número dos de la llista però que ara no té ni tinença d'alcaldia.

Pels més detallistes hi ha un altra fet curiós: tots els números de telèfon comencen amb 637. Tots menys un, que ho fa amb un 671, el de la regidora Begoña Floría.

Moltes gràcies per donar-nos aquest accés ràpid als regidors socialistes.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Com a ciutadà de Tarragona, crec que també hauria de tenir els telèfons mòbils dels regidors. Per què no els publiqueu?

Anònim ha dit...

Jo també crec que s'haurien de fer públics. Són regidors, són els telèfons de feina i la seva feina és atendre els ciutadans, no?

Anònim ha dit...

I els seus telèfons els paguem entre tots !!

Anònim ha dit...

Felicito al PSC per donar aquestes facilitats als periodistes, seguint la línia que ja hi havia a l'Ajuntament de Tarragona. Ara només falta que s'hi posin :)

Anònim ha dit...

Els paguem tots, com ja es feia amb l'anterior equip de govern.

Anònim ha dit...

Comença bé el PSC, la primera gran mentida sobre un tema important, Ballesteros deia que suspendria l'aprovació inicial del POUM (revisar hemeroteques) abans de les eleccions. Ara diu que no, que ja li va bé el que van aprovar CiU i PP, i que el modificarà una mica, tot i que hi va votar en contra. Deia en els debats preelectorals que més valia no pensar quins motius portaven a Nadal a aprovar a correcuita aquest pla (insinuant interessos). Doncs sí! interessos. Més val no pensar, a quins interessos ha dit que sí Ballesteros que no li han deixat tirar enrera aquest POUM, mentrestant creu que els ciutadans són babaus i repinta les zones blaves (porta tota la semana parlant del tema). Quina superficialitat i quin populisme.!

Anònim ha dit...

Els publiqueu, els telèfons o què?

Anònim ha dit...

Si voleu contactar amb el Navarro, truqueu al telèfon del Jose Luís Garcia o el Burga, us explicaran pq el PSCiment no tirarà finalment enrera el POUM.

Unknown ha dit...

Doncs si, penso que aquests telèfons hauríen de ser públics, si són de la feina perquè els taragonins no podem trucar? El binomi polítics-periodistes està molt bé, però de vegades s'embolica molt la cosa: amb calçotades, dinars, partits amostosos de futbol...

I és que a ho va dir algú... són dues de les feines més vilipendiades.

Salut,

Anònim ha dit...

És una mesura un pèl demagògica i no millorarà gaire la comunicació amb el ciutadà. Hi han estudis sobre com el telèfon de centraleta havia desbaratat organitzacions empresarials. Si els telèfons es fan públics, el nombre de trucades pujarà. Hauran d'atendre una quantitat creixent de persones amb problemes, emprenyades o gracioses. I passaran moltes hores penjades a l'aparell en lloc d'estudiar, planificar i decidir que és el que ha de fer un polític.