Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dissabte, 30 de juny del 2007

Zones blaves: les promeses electorals s'han de complir

Aixo és el que pensen més de la meitat (52%) dels que han respòs la nostra segona enquesta. La majoria dels que han contestat donen suport a la decisió del PSC de suprimir més de 500 places de zona blava a diferents carrers de la ciutat de Tarragona, tal com va prometre durant la campanya. Un 32% considera que la mesura és populista i un 16% opina que se n'haurien de sumprimir més. Ningú ha votat per implantar més zones d'aparcament de pagament. Rascar-se la butxaca per aparcar el cotxe no agrada.

Un detall: fins a la meitat d'aquesta setmana guanyava l'opció de què era una mesura populista, però en tres dies hi ha hagut un "vuelco electoral".

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Tinc pendents dues sancions pel tema de la zona blava. Les pagaré però m'agradaria molt que els diners siguin destinats a temes com medi ambient, cultura i solidaritat, i no als dinars i dietes dels polítics.

Recordeu la farra que es van fotre a Russia en època de Pere Gibert? O les mariscades gallegues amb l'excusa de visitar Santa Tecla da Guarda?

Anònim ha dit...

Les promeses es compleixen?, la primera gran mentida sobre un tema important, Ballesteros deia que suspendria l'aprovació inicial del POUM (revisar hemeroteques) abans de les eleccions. Ara diu que no, que ja li va bé el que van aprovar CiU i PP, i que el modificarà una mica, tot i que hi va votar en contra. Deia en els debats preelectorals que més valia no pensar quins motius portaven a Nadal a aprovar a correcuita aquest pla (insinuant interessos). Doncs sí! interessos. Més val no pensar, a quins interessos ha dit que sí Ballesteros que no li han deixat tirar enrera aquest POUM, mentrestant creu que els ciutadans són babaus i repinta les zones blaves (porta tota la semana parlant del tema). Quina superficialitat i quin populisme.!

Anònim ha dit...

Ja que sou periodistes doneu la informació sencera. Percentatge i número de vots.

Salvador Guinart ha dit...

Ui, ui Pep, que veig que no estàs al paire de les cosetes que passen pel palau... Qui diu que no es pararà el POUM allà on convingui???. O es que només ens llegim allò que ens interessa???... ai, ai, ai...

Salvador Guinart ha dit...

Tuf convergent...

Anònim ha dit...

I ara tuf sociata, pero els afectats a patir... quins collons!.

Anònim ha dit...

anònim de les 13.16, el número de vots el pots veure entrant a l'enquesta mentre estava penjada. No recordo quants eren exactament els vots de l'anterior però crec que s'acostaven al centenar. No està malament tenint en compte que en principi un usuari no pot votar més d'una vegada

Anònim ha dit...

Està molt bé la nova enquesta, però hi falta la Sandra Coloma, que és la regidora més jove

Anònim ha dit...

Pep, que es millor, suspendre el POUM som¡hi a tornar a començaro be atendre als afectats de la incompetencia del Nadal i atendre TOTES les alegacions que tinguin rao de ser, jo personalment com afectada d'uns dels pastels dels Nadal m'estimo mes que atenguin les meves raons.

Ja se que als de Ciu com tu res del que faci el nou govern de la ciutat us estara be, em feu llastima, sou uns resentits que no donareu ni tans sols els cent dies de gracia.

Us vau fixar en la fila que feia l'oposicio actual a la processo de Sant Pere? per no dir la plantada que van fer a tots els actes de la festa de Sant Pere, no van ser presents al pregó ni al sopar ni a res de res, llastima, l'Aregio va prometre una oposició digna ... on són les promeses de CIU?