Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

diumenge, 24 de juny del 2007

Mallol, a una empresa municipal


O almenys això és que diuen els visitants del Saló dels Penjats a l'enquesta que hem mantingut activa els últims deu dies. Han votat una setantena de persones i l'opció favorita (36%) ha estat que l'exregidor convergent i no adscrit formarà part del consell d'administració o del consell de direcció d'una empresa pública tarragonina. Però un terç (33%) dels que han respost l'enquesta opinen que el polític serrallenc tornarà a l'arbitratge, tasca a la qual s'havia dedicat de jove. Compatibilitzarà les dues coses?

Un 21% dels opinadors s'han decantat per la seva incorporació a alguna tasca del Port de Tarragona i el retorn a l'empresa privada és l'opció amb menys adeptes (10%). Ja hi ha penjada la segona enquesta que gira al voltant de la supressió de més de 500 places de zones per part delnou govern muncipal.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

El SR. Mallol el que ha de fer es deixar la politica durant una llarga temporada i aixi els tarragonins podrem reposar de tant de nastic carrincló i tant tarragonisme de pa sucat amb oli.
El Sr. Ballesteros s'equivoca si creu que te algun compromis politic amb aquest senyor, ja que sempre s'ha decantat per el millor postor ( o el que creia que ho era).
Si fem historia primer va deixar amb un pam de nassos a l'esquerra que ell tan defensava per pasar-se a pregonar que en Nadal era el millor del mon mundial, despres es va tornar a acostar a l'esquerra i va festejar al psc a traves de l'ugt i com que Nadal li va donar la presidència de l'EMT doncs apa nois un altre vegada a llepar el cul al Nadal, i ara va i deixa al Nadal per anar a festejar amb el Ballesteros, i no es capaç ni tan sols de votar el POUM en contra com va fer l'esquerra.
Que espera doncs el Sr.Ballesteros i el seu equip de govern, que sigui fidel al psc-erc? Jo crec que no.

Anònim ha dit...

Els serrallencs n'estem fins al gorru del Caguetes, que ens deixi tranquils, ens estimem mes tenir tractes amb la Pachicha es molt milloor que ell.

sdas ha dit...

Estic completament d'acord, Mallol ja porta molts anys presidint empreses municipals, ara li haurien de donar la presidència d'alguna empresa municipal a la Pachicha, coneguda per tots els serrallencs i present en moltes samarretes amb una frase ben curiosa.
Ara fora conyes, estic convençut que li donaran un bon càrreg independentment del lloc on estigui, és un oportunista i quan ha vist que podia perdre poder va marxar i aliar-se amb el PSC.

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Ell dirà el que voldrà, però la gent no li perdonarà aquests canvis de jaqueta segons bufa el vent.
Durant molts anys mentre defensava a Nadal, els socialistes li deien públicament i a la cara el bufó de la cort, i ara li ha faltat temps per anar segons diu a les seves arrels de sempre... bé ell sabrà el que fa.
Ha dit varies vegades que es molt amic meu i que m’aprecia molt, pero jo també li he dit que el que va fer com ho va fer i quant ho va fer no té nom.
No sé si el faran president d'una empresa municipal, el que si estic segur es que tindrà un càrrec al port.

El Capità Tarragona ha dit...

Realment, lo del Mallol va ser de traca i mocador. Un "canvi de jaqueta" de llibre.
Penso que si li donen "algun càrrec" seria demencial perquèTarragona ha vist com és aquest personatje.

El Capità Tarragona ha dit...

De totes maneres, seria molt divertit si tornés a l'arbitratje. M'agradaria veure'l an pantaló curt, i corrent adal i abaix d'un camp de futbol.

The Great Smurf ha dit...

No em toqueu lo mallol!!!!!!!
Aquest home, en el terme mes general de la paraula, es un sant varo que TGN hauria de venerar com cal, en els altars! Aixo si, cal abans crucificar-lo i martiritzar-lo, ja que s'ho mereix, per incompetent, oportunista i, sobretot, per pesat i ridicul! Aquest paio no ha estat mai en politica, ja que de la cosa privada no se'n pot dir cosa publica. Jo crec que te el perfil necessari per ser 'directiu', ja sigui d'empreses municipals o de clubs de futbol, es a dir, no te perfil de cap mena, per no dir que per no tenir no te ni preparacio ni aptitut. Respecte a que torni a fer d'arbitre, jo crec que mes li escau fer de pilota, la seva activitat preferida. Com ja vaig proposar fa temps, apart de la creacio d'una fundacio per a que el seu nom i obra perdurin per sempre, jo advocaria per una estatua equestre al Serrallo. En concret, a sota l'aigua, submergida, com el seu Nastic. Si fos possible, amb ell fent de cavall esparterenc i el Mr. Cristmas fent de general no tan Prim. Si la bona gent del Serrallo no vol l'estatua, la poden col.locar al peu de l'ascensor de la Fac,ana Maritima quan la comencin.

Salut!

Anònim ha dit...

Home jo crec que no pot dedicar-se a l'arbitratge perquè els anys que ha estat a la política amb la sempre feixuga feina d'assistir a dinars i sopars que paguen els altres, li han creat una forma molt més rodoneta, estil conguito, que la que tenia quan va entrar a la casa gran. Si s'ha de dedicar al tema esportiu, que sigui per fer de pilota o de porter.

Anònim ha dit...

Tant ell com la pachicha al setembre-octubre al port!!!! I aviat veure'm el fill-filla de guardamolls

Anònim ha dit...

Este Sr. salio del Ayuntamiento un minuto antes de que le hecharan jurando y perjurando que no votaria el plan general afirmativamente,,,,,fue investigado en pagos sin justificar y su cambio fue fulminante,,,,,lo mismo le paso a la Martorell con cerca de treinte millones de las antiguas pesetas sin justificar