Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dilluns, 4 de juny del 2007

Paco Flores s'ha currat la petxina

Com ja us vam anunciar en un post el 24 de maig, el divendres passat els periodistes vam decidir els guanyadors de les Petxines Oberta i Tancada, durant una festa organitzada pel Col·legi de Periodistes a la Cova del Jazz de Tarragona. L'Oberta va premiar la transparència del servei de comunicació dels Bombers.

I la Tancada va anar a parar directament a mans de l'entrenador del Nàstic, Paco Flores (sí, sí, aquell que va dir coixos als seus jugadors i després va tenir la barra de donar la culpa als periodistes perquè diu que no entenem el castellà i el vam malinterpretar). Ens consta que se l'ha currat!

Per donar a conèixer aquesta mena de coses animem als periodistes esportius a entrar al Saló (que només en tenim un!). De moment, mentre no us decidiu, podeu anar practicant amb comentaris a aquest post per explicar els motius de la petxina.

D'altra banda, els que vulgueu veure les petxines que el Col·legi ha donat en anys anteriors podeu visitar la secció que la web dedica als premis, que, per cert, es va quedar al 1997! Senyors de la junta, amb carinyu, a veure si hi posem remei...

11 comentaris:

Antoni Ramos ha dit...

Enhorabona a diselo con FLORES! alguna cosa bona s'endurà del seu pas per la Tarraco Imperial. Però, oju!, haurem de dir-li al susodich Pac Flores que li han atorgat la petxina tancada, perque ell te la sort de viure a Castefa i del que passa a Tarragona ni se n'entera!

Waipu Joan ha dit...

mai, però mai, en Flores ha estat un home simpàtic. Fins i tot diria que en aquestes vacancetes a Tarragona l'home ha estat bastant tranquil.let si li mires el currículum d'antipatia que arrossegava.

Francesc Farré ha dit...

Felicitats pels que veu participar en la festa de les petxines, jo malauradament vaig haver de quedar-me al meu poble, són dies complicats amb les negociacions pel nou equip de govern municipal. M'hagués agradat passar-me una estona. Que hi farem!

Francesc Farré

Anònim ha dit...

Els autèntics protagonistes de la nit van ser els Frank O'lee Sons!!! Quan creem el club de fans???

Anònim ha dit...

"Cojos" en català és "coixos", no?

Unknown ha dit...

Aquest home més que una petxina és mereix una mariscada però pagant ell.

Va anar a recollir el premi?

Antoni Ramos ha dit...

no, no va anar a recollir el premi. però Helder Moya, de Tarragona Radio, va oferir-se per portar-li....

Anònim ha dit...

Jo dono fe que l'Helder és capaç de portar-li!!!

Anònim ha dit...

Que li porti, que li portiiii! I que ens avisi, que vindrem a fer fotos pel Saló!

Cèsar Llamborda ha dit...

Penso que podríem muntar una comitiva festiva per acompanyar Helder Moya a lliurar-li el premi al Sr. Paco, ques empre ha preferit la premsa de Barcelona o Madrid que no la de casa nostra.

Anònim ha dit...

Fer per fer i a la vista dels resultats jo m'hages quedat amb el Luis Cesar, era mes de casa, es passaba els matins a la plaça del Forum i tenia mes simpatia, era mes guapet tot i la manca de pels al cap