Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

dimarts, 19 de juny del 2007

Desapareixerà Felip V?

Hem vist desaparèixer la imatge corporativa de l'Ajuntament de Tarragona sense deixar ni rastre i hem vist aparèixer desenes de ventiladors. Veurem desaparèixer 513 zones blaves de la ciutat després de la signatura del decret d'ahir i veurem aparèixer nous càrrecs de confiança.

Però el que nosaltres ens preguntem ara és: quants dies li queden a Felip V? ERC aconseguirà que es retiri el quadre de la sala de plens que tantes vegades ha fet renegar a Rosa Rossell? Farà desaparèixer l'home que l'11 de setembre de 1714 va entrar amb les tropes a Barcelona i va instaurar el Decret de Nova Planta per abolir les institucions catalanes i prohibir l'ús del català? Mentrestant, com deia la cançó dels Brams, Els Penjats "brindarem tot maleïnt la memòria de Felip Quiiiint!"

11 comentaris:

Anònim ha dit...

El pa que s'hi dona. Ja s'ha vist. Ballesteros es reuneix amb Sabaté... a la delegació de la Generalitat!!!! Ja es veu com aniran les coses. Sabaté, però sobretot Ballesteros, haurien de saber que en una ciutat el primer és l'alcalde.

El delegat de la Generalitat no és ningú, ni tan sols està per sobre dels altres delegats territorials, que depenen dels seus consellers, no del Sabaté. Sabaté hauria d'haver anat a l'ajuntament. Però ja es veu qui mana, aquí.

En campanya es va dir que Ballesteros seria un titella de Sabaté i Burgasé ((regidor d'Urbanisme a l'ombra, per cert). Ja es comença a veure.

Primer, Tarragona? JA, JA

Anònim ha dit...

Primer els interessos particulars com a qualsevol ajuntament socialista ja sigui manan sols o amb els socis del tripartit. Ballesteros, primer jo i desprès, si tinc temps, Tarragona.
"Quin quadro" d'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Tens raó. El càrrec de Sabaté no és electe com un alcalde que ostenta representació popular més directa. Sabaté és escollit per algú (Conseller) que és escollit per un altre (President) que és escollit per aquells (diputats) que sí han estat escollits pel poble. Ballesteros ha anat a rendir "pleitesía"

Anònim ha dit...

Ballesteros ha confós partit i institucions. Sabaté és el seu "jefe" polític, però no ho és institucionalment. Sí que anem bé.

Unknown ha dit...

Penso que aquest retrat es podría instal.lar al Museu d'Història de la Ciutat. Com a Xàtiva...

Anònim ha dit...

Quan publiqueu les entrevistes als regidors?

Anònim ha dit...

A partir de demà a les 24h, que és quan en teoria s'acaba el termini per respondre :)

Anònim ha dit...

El que s'hauria de fer amb el Felip V no és treure'l, sinò penjar-lo de cap per avall fins que torni a Catalunya el que li va pendre. Per concretar: fins que es compleixi la promesa de "aprobar el estatuto que apruebe el Parlament", es a dir, el del 30 de setembre, i Catalunya tingui relació bilateral amb Espanya i concert econòmic.

Pren nota, De los Ríos.

Anònim ha dit...

No content amb això, Ballesteros també ha anat a rendir pleitesia a la subdelegación del Gobierno, altramento coneguda com virregnat, com un vassall d'Espannya que és. si és cutre el delegat de la Generalitat, imagina't el "subdelegado". Puaaaaghhhhh!!!!

PRIMER TARRAGONA, JA JA JA JA

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Si l’imatge de la presidència de la Generalitat, ja està prou devaluada des de que està en mans dels socialistes, i més encara des de que Montilla es president.
Ara tampoc tindrem alcalde, perquè manaran els seus jefes de partit.
Es al despatx de L’Ajuntament que tenia que rebre en Sabaté i Abelló com a màxima autoritat de la ciutat, no al revés. Però enfì el talant claudicant d’en Pep Fèlix ja es comença a notar anant ell a saludar-los a casa seva.

Anònim ha dit...

m'han dit que la Rosa Rossel i el Cris Salom estan morant de posar al Felip V al lloc on fins ara estaba penjar el tapis del Miro que en bona hora van decidir portar al Museu