Vols fer una aportació que no té res a veure amb cap post?

divendres, 22 de juny del 2007

L'home dels smints


Un dels fumadors més empedernits de la política municipal està intentant deixar-ho. El podreu veure ara amb una caixa d'smints, aquells caramelets minúsculs però que van molt bé en aquests casos i almenys són més discrets que els chupa-chups que va fer famosos l'exentrenador del Barça Johan Cruyff.
Es tracta del portaveu municipal de CiU a l'Ajuntament de Tarragona i president de la Diputació en funcions, Joan Aregio, que durant la campanya electoral ja havia fet pública la seva intenció de deixar el tabac. Ha esperat tres setmanes després de les eleccions i després de païr els resultats ha encarat aquest repte, potser tan difícil com guanyar uns comicis locals, però aquest cop depèn d'ell i no de la ciutadania. Ànim Joan!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ànims, que si un s'ho proposa en serio es pot aconseguir. Només cal que et facis capaç que fumar és la tonteria més gran que pot fer una persona:

- et gastes diners inútilment
- et perjudica la salut seriosament.
- si fumes, al matí t'aixeques fet una merda de coll, pulmons i boca. Si no fumes, ho notes.

si cada vegada que penses en encendre't una cigarreta penses en tot això, acabes veient que pots continuar fent "una tonteria" darrera l'altra o pots deixar de fer-ho. Ah, i el mono físic, amb el tabac, no existeix!! Ànim, Joan i anims també a tothom qui ho està deixant. Jo ja fa 3 anys que no fumo!

Unknown ha dit...

Deixar de fumar sempre és una molt bona decissió!

Anònim ha dit...

Jo també ho vaig deixar fa uns tres anys...però amb trampa: un puro de tant en tant i pipa si disposo d'un parell d'hores.

Anònim ha dit...

no sé si ho sap, però els smints en abundància són laxants (fins i tot ho alerten a la caixeta)... ja s'ho farà...

Anònim ha dit...

Anims Joan !!!!! jo ho vaig aconseguir sense Smints i ja fa 10 anys que no fumo.

The Great Smurf ha dit...

deixar de fumar, i deixar de 'fumer', tot en el matiex dia! hahahaha!!
aquest home es imprezionant!!!
Diuen que el tabac enganxa mes que la poltrona, pero sempre et queda el consol de fer-te una copia d'una cigarreta i fumar-te-la; aixo si, sense tabac a dins!

Salut! (literalment)